Presservice

Välkommen att kontakta Svenska Bibelsällskapets medarbetare gällande bibelöversättning eller bibelarbete i Sverige och världen!

Pressansvarig Lotta Ring är behjälplig med bildmaterial och svarar på frågor om Bibelsällskapet, insamlingsarbetet och den internationella paraplyorganisationen United Bible Societies.

Generalsekreterare Anders Göranzon ansvarar för Bibelsällskapets övergripande verksamhet och ställer gärna upp för intervjuer.

Översättningsdirektor Mikael Winninge ansvarar för översättningsverksamhet i Sverige, till exempel bibelöversättning till de samiska språken.

Olof Brandt är koordinator för Bibeläventyret och svarar på frågor om Bibeln i skolan.

Varmt välkommen att höra av dig!

Bibelsällskapets senaste pressmeddelanden

Bibelpriset 2021

Bibelsiffror 2020 och släpp namn till NT 2026-projektet

Bibelpriset 2020

Nytt NT klart till 2026

Bibelstatistiken 2020

Bibelns dag 2020

Anders Göranzon blir ny generalsekreterare 2019

Under hösten 2021 går Svenska Bibelsällskapet, inklusive Bibeläventyret och Bibelbutiken, över till ett nytt register- och gåvosystem. Detta gör att inbetalningskort med OCR som skickats ut innan september inte längre går att automatiskt läsa in. Därmed registreras dessa som gåvor till Bibelsällskapets konto ”Där det bäst behövs”.

Om du vill att din gåva ska gå till det ändamål som talongen avser, kan du betala in till bankgiro 900-6263 och skriva det önskade ändamålet i meddelandefältet.
Just nu skickar vi inte ut några fakturor utan de kommer när systemet är på plats.
Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter.