Resor och kurser

Fördjupa dig i Bibelns berättelser

Bibelällskapet ordnar resor och kurser

Bibelsällskapet arrangerar flertalet kurser och resor varje år med fokus på Bibelns berättelser och platser. Både för egen fördjupning och för att lära ut berättelserna.

Varje år möter Bibeläventyrets 600 instruktörer 1 500 skolklasser och lotsar dem genom Bibeln. Men det behövs många fler instruktörer! Gå utbildningen och lär dig undervisa om Bibelns berättelser med alla sinnen och enligt läroplanen, så att både elever och lärare älskar det! 

Bibelsällskapet arrangerar återkommande resor till Bibelns länder. Just nu planerar vi för två resor under 2022. Innehållet passar alla kultur- och bibelintresserade. Vissa resor är tillsammans med Bibeläventyrets instruktörer vilket ger ett förstärkt bibelfokus.

Aktuella resor

Planerade resor till det heliga landet

5-13 nov 2022 – Vandra på helig mark

En fördjupningsresa för dig som tidigare besökt landet. Besök på bibliska platser på Golan höjden och Västbanken. Vi vandrar i naturen och på berg. Vi klättrar in i några av Qumrangrottorna. Vi går i en tunnel längst västra muren i Jerusalem. Reseledare: Andreas Hultsten, Mia Berggren och Urban Lennartsson, Guide: Sara Yarden.

Fullständig information:

16-23 nov 2022 – I Jesu fotspår

Rundresa lämplig för förstagångs resenären. En traditionell resa där vi följer i Jesu fotspår i Betlehem, Galileen och Jerusalem och besöker alla platser som är ett måste för förstagångsresenären även Döda havet.

Fullständig information:

Det unika med våra resor är

– Vi möter de lokala bibelsällskapen.
– Vi dramatiserar bibelberättelser på de historiska platserna.
– Driksen är inkluderad i priset.
– Bidrag till Svenska och de lokala bibelsällskapen ingår i priset
– Klimatkompensation för alla flygsträckor ingår.
– Du får en mångsidig belysning av dagens konflikt i mellanöstern.
– Avgångar både från Kastrup och Arlanda.

För frågor kontakta

Urban Lennartsson, reseledare, 073-656 60 85, urban.lennartsson@bibeln.se Andreas Hultsten, ledare för Bibeläventyret, 018-18 63 32, andreas.hultsten@bibeln.se

Det finns många sätt att ge

Kort

ikon_online

Payson

Via bank

Pg 90 06 26-3

Bg 900-6263

Swish

900 62 63

Autogiro

talong

Testamente