• Stödförsamling

  Att vara stödförsamling innebär att man tar ansvar för och hjälper till att utveckla bibelarbetet i Sverige och internationellt. Som stödförsamling ger församlingen Bibelsällskapet ett regelbundet ekonomiskt bidrag och Bibelsällskapet i sin tur ger församlingen olika förmåner. Tillsammans kan vi nå längre och göra Bibeln ännu mer känd och använd.

  En stödförsamling ger 1 700 kronor / år.

  En stödförsamling får:

  • 10% rabatt på ordinarie priser i Bibelbutiken samt erbjudanden från Bibelbutiken
  • 10% rabatt på klasspaket vid bokning av Bibeläventyret
  • prioriterade vid besök av Bibelsällskapets personal
  • tidningen Bibel (går att beställa buntvis inför lokala bibelarrangemang)
  Genom att klicka i menyn till vänster kommer du till ett formulär där ni kan anmäla ert intresse för att bli stödförsamling.
   
  Det är knappast möjligt att fungera som kristen församling utan Bibeln. Svenska Bibelsällskapet vill vara garanten för att kristenheten i Sverige ständigt ska ha tillgång till moderna och uppdaterade översättningar till svenska språket. Svenska Bibelsällskapet kan i längden inte klara detta uppdrag utan ett nära samspel med samtliga lokala församlingar.

  En stödförsamling är en församling som aktivt visar sympati med bibelarbetet. Samtidigt får stödförsamlingen stöd av Bibelsällskapet för att lokalt kunna dela Guds ord med varje ny generation. Ömsesidighet är ett villkor för ett frimodigt och växande bibelarbete i Sverige.
  Gör sällskap med oss
   och anmäl er som stödförsamling!

  Anders Göranzon, generalsekreterare Svenska Bibelsällskapet

Dagens Bibelord