Månadsgivare

Stöd bibelarbetet med ett regelbundet månadsgivande via autogiro! Du sparar tid, och kan vila i att ditt givande tickar på utan att du behöver göra något praktiskt själv.

Du anmäler dig, och sedan dras den slant du bestämt dig för från ditt konto tills dess att du meddelar att du önskar avsluta ditt månadsgivande. För Bibelsällskapets del innebär det att gåvoadministrationen förenklas och att mer pengar kan gå till bibelspridning.

Som bibelgivare via autogiro

  • är du med och sprider Bibelns budskap
  • är du ett redskap för Gud och bidrar till att den kristna kyrkan växer
  • är du med och ger hopp till människor som behöver livsmod
  • får du Bibelsällskapets tidning BIBEL 4 nummer/år
  • får du ett brev med information om vad vi gör 5 gånger/år

Ladda ned valfri blankett nedan, skriv ut den, fyll i den och skriv under! Skicka via posten till oss så sätter vi i gång ditt månadsgivande. Varmt tack!

Har du ingen egen skrivare? Kontakta oss så skickar vi en blankett till dig!

Regelbunden givare till Bibeläventyret?

Du kan även ge via autogiro till Bibeläventyrets arbete. Blanketten för autogiroanmälan till Bibeläventyret hittar du här.

Telefon: 018-18 63 30
E-post: info@bibeln.se

Bibelsällskapet
Box 1235
751 42 Uppsala

Under hösten 2021 går Svenska Bibelsällskapet, inklusive Bibeläventyret och Bibelbutiken, över till ett nytt register- och gåvosystem. Detta gör att inbetalningskort med OCR som skickats ut innan september inte längre går att automatiskt läsa in. Därmed registreras dessa som gåvor till Bibelsällskapets konto ”Där det bäst behövs”.

Om du vill att din gåva ska gå till det ändamål som talongen avser, kan du betala in till bankgiro 900-6263 och skriva det önskade ändamålet i meddelandefältet.
Just nu skickar vi inte ut några fakturor utan de kommer när systemet är på plats.
Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter.