• Boka Bibelsällskapet

  Bibelsällskapets personal kommer gärna på besök till församlingar och kyrkor och delar med sig av sin entusiasm i program och föredrag. Mejla eller ring till den person som står angiven vid en programpunkt och resonera kring tid, plats och reseersättning. Föreslagna program ska ses som förslag och kan ändras efter era önskemål. (Bibelsällskapets växelnummer är 018-18 63 30.)

  Digitala bibelbesök

  Vi kommer gärna ut till församlingar, kontakt, distrikt, stift och andra sammanhang på ett digitalt bibelbesök. Redan har bibelsällskapet medverkat med både föredrag och förkunnelse genom Zoom, Teams, Pexip, Youtube, Facebook och även med en 55 sekunders predikan på en församlings Instagram-konto. Bibelns budskap vill nå ut till människor på nya sätt och genom de kanaler som står till buds. Hör av er!

  Exempel på ämnen:

  Att läsa Bibeln i vår tid.
  Kontakta Anders Göranzon.


  Bibeln i den moderna skolan, bibelpedagogik för unga.
  Kontakta Olof Brandt.

  Samma bok, nya tag. Om Bibeln i digitala medier och moderna metoder.
  Kontakta Olof Brandt.

  Läsa Bibeln, hur då? 1 timme med inspirerade tips på hur man kan berika sin bibelläsning enskilt och i grupp.
  Kontakta Olof Brandt.

  Bibelsällskapet och världen – utmaningar för en liten organisation med stora visioner.
  Kontakta Lotta Ring.

  Tusen och en bibel. Bibeln under 2000 år. Utställning med guiden Robert Bådagård. Utställningen innehåller 450 föremål och bokas för lite längre tid. Kan även anpassas till mindre omfång.
  Kontakta Anders Göranzon.

  Vandring genom Gamla testamentet – en otrolig upplevelse där ni får del av hela den röda tråden och får möta alla viktiga personer. Allt på ett sätt så ni får en möjlighet att greppa Gamla testamentet.
  Kontakta Olof Brandt.

Dagens Bibelord