Boka Bibelsällskapet

Bibelsällskapets medarbetare kommer gärna på besök till församlingar och kyrkor och delar med sig av sin entusiasm i program och föredrag. Mejla eller ring till den person som står angiven vid en programpunkt och resonera kring tid, plats och arvode. Föreslagna program ska ses som förslag och kan ändras efter era önskemål. (Bibelsällskapets växelnummer är 018-18 63 30.)

Digitala bibelbesök

Vi kommer gärna ut till församlingar, kontakt, distrikt, stift och andra sammanhang på ett digitalt bibelbesök. Redan har bibelsällskapet medverkat med både föredrag och förkunnelse genom Zoom, Teams, Pexip, Youtube, Facebook och även med en 55 sekunders predikan på en församlings Instagram-konto. Bibelns budskap vill nå ut till människor på nya sätt och genom de kanaler som står till buds. Hör av er!

 

Exempel på ämnen:

 • Att läsa Bibeln i vår tid.
  Kontakta Anders Göranzon.
 • Bibeln i den moderna skolan, bibelpedagogik för unga.
  Kontakta Olof Brandt.
 • Vi är alla på väg – om makt och relationer i Bibeln.
  Kontakta Anders Göranzon.
 • Bibeln och samhället. En mångbottnad relation.
  Kontakta Anders Göranzon.
 • Att läsa Bibeln tillsammans.
  Kontakta Anders Göranzon.
 • Samma bok, nya tag. Om Bibeln i digitala medier och moderna metoder.
  Kontakta Olof Brandt.
 • Om vikten av att kunna läsa Bibeln. Läskunnighetsprojekt i Ghana.
  Kontakta: Sofie Hargemark.
 • Läsa Bibeln, hur då? 1 timme med inspirerade tips på hur man kan berika sin bibelläsning enskilt och i grupp.
  Kontakta Olof Brandt.
 • Bibelsällskapet och världen – utmaningar för en liten organisation med stora visioner.
  Kontakta Lotta Ring.
 • Tusen och en bibel. Bibeln under 2000 år. Utställning med guiden Robert Bådagård. Utställningen innehåller 450 föremål och bokas för lite längre tid. Kan även anpassas till mindre omfång.
  Kontakta Anders Göranzon.

Just nu går Svenska Bibelsällskapet, inklusive Bibeläventyret och Bibelbutiken, över till ett nytt register- och gåvosystem. Detta gör bland annat att det kan dröja innan du får din faktura, även om du beställt och fått din vara från Bibelbutiken eller Bibeläventyret.

Dessutom gör systembytet att inbetalningskort med OCR som skickats ut innan september 2021 registreras som gåvor till Bibelsällskapets konto ”Där det bäst behövs”. Om du vill att din gåva ska gå till det ändamål som talongen avser kan du betala in till bankgiro 900-6263 och skriva det önskade ändamålet i meddelandefältet. Tack!

Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter.