• Minnesgåva & högtidsgåva

  Förteckningen över aktuella gåvogram hittar du här!

  Livet ger oss tillfällen att tänka tillbaka och minnas människor som betytt något för oss. Bibelsällskapets minnesgåvogram är fin hälsning i samband med begravning. När du ger en minnesgåva via Bibelsällskapet ger du samtidigt en gåva till bibelarbetet. Det är en gåva som räcker länge.

  Livet erbjuder också många tillfällen att fira. Bibelsällskapet har vackra högtidsgåvogram för beställning. Det finns även gåvogram för bröllop och dop, och du kan även berätta om du har andra önskemål om ändamål så gör vi vad vi kan för att formge ditt gåvogram. Med en gåva till bibelarbetet gläder du den vill uppvakta samtidigt som andra får ta del av Guds nåd och välsignelse.

  OBS! Under semesterperioden 3 juli till 9 augusti kan vi tyvärr inte tillhandahålla servicen med att vi skickar gåvogram. I stället kan du själv skriva ut gåvogram och skriva in de uppgifter du vill ha för hand, eller be en begravningsbyrå att skriva ut och fylla i när det gäller minnesblad. Välj bland gåvogram genom att bläddra i pdf:en och skriva ut den sida du önskar.

  Välkommen med din beställning!

  Telefon: 018-18 63 30
  E-post: info@bibeln.se

   

         

Dagens Bibelord