Livet ger oss tillfällen att tänka tillbaka och minnas människor men också många tillfällen att fira. Bibelsällskapet har vackra gåvogram för beställning.

Minnesgåva & högtidsgåva

Livet ger oss tillfällen att tänka tillbaka och minnas människor som betytt något för oss. Bibelsällskapets minnesgåvogram är fin hälsning i samband med begravning. När du ger en minnesgåva via Bibelsällskapet ger du samtidigt en gåva till bibelarbetet. Det är en gåva som räcker länge.

Livet erbjuder också många tillfällen att fira. Bibelsällskapet har vackra högtidsgåvogram för beställning. Det finns även gåvogram för bröllop och dop, och du kan även berätta om du har andra önskemål om ändamål så gör vi vad vi kan för att formge ditt gåvogram. Med en gåva till bibelarbetet gläder du den vill uppvakta samtidigt som andra får ta del av Guds nåd och välsignelse.

(Jag har bråttom och vill skriva ut gåvogrammet själv.)

Aktuella gåvogram

Vi har klassiska gåvogram till minne och högtid, men även fina gåvogram för uppmuntrande hälsningar, dop eller bröllop. Vi fyller i namn och hälsningsfras enligt din beställning och sänder till mottagaren. Vi kan anpassa text och motiv. Läs nedanför bilderna hur du beställer ditt gåvogram!

1. Högtid/sommaräng

2. Minne/fjällbäck

3. Bröllop/ros med ring

4. Högtid/tussilago

5. Högtid/tårta

6. Högtid/dahlia med humla

7. Högtid/bukett

8. Minne/förgätmigej

9. Minne/sjöstig

10. Minne/grind

11. Minne/rosa ros

12. Julhälsning/stall

13. Julhälsning/krubba

14. Julhälsning/julträd

15. Julhälsning/julkula

 

Beställ gåvogram så här

Meddela oss gåvogramnummer/motiv och person- och adressuppgifter via e-post lotta@bibeln.se eller ring 018-18 63 30. Ange datum då gåvogrammet senast ska vara framme hos mottagaren!

(Vid minneshälsning, kom ihåg att tydligt ange namnet på personen vi minns.)

Du kan även lägga till en personlig hälsningstext i ditt gåvogram!

Sätt in valfri summa på Bg 900-62 63 eller Pg 90 06 26-3 och ange ”gåvogram”.
(Vi ser gärna att minsta summa är 150 kr då varje gåvogram kräver särskild manuell hantering.)

(Det går även att swisha din valda summa till 123 900 62 63. Ange ”gåvogram” och avsändare.)

Vid minneshälsning – var extra noga med datum då gåvogrammet ska nå mottagaren så att begravningsbyrå eller dödsbo får gåvogrammet vid lämplig tidpunkt.

Vi är mycket tacksamma för att du stödjer bibelarbetet i Sverige och i världen via våra gåvogram! Varmt tack för din gåva!

 

När du har bråttom och vill skriva ut bladet själv

Det händer ju ibland att man är ute i sista sekunden, därför erbjuder vi dig möjligheten att skriva ut ditt gåvogram på egen skrivare och fylla i namnuppgifter för hand. Pengarna för du över så fort du har möjlighet och du märker din gåva ”Eget gåvogram”. Gör så här:

Din gåva sätter du in på Bg 900-62 63 eller Pg 90 06 26-3 eller swishar till nr 123 900 62 63. Märk din gåva ”Eget gåvogram” så vet vi att du skrivit ut ett eget blad.

Du kan även sätta in din gåva via Payson-knappen nedan.

Vi har flera motiv att välja mellan. Klicka på lämplig länk nedan, skrolla/bläddra och välj vilken sida du vill skriva ut. Klicka på ”skriv ut” och välj det sidnummer du vill ha i utskriftsrutan så att du inte får utskrifter av alla sidor i onödan.

Tillgängliga motiv

Till minne  
(Det finns sju motiv att välja mellan)

Gratulation 
(Det finns fyra motiv att välja mellan)

Vigsel 
(Det finns två motiv att välja mellan)