Planerade resor till det heliga landet

Uppdatering

Tyvärr är resorna framflyttade till 2023, läs mer här.

2-9 mars 2022
En traditionell resa där vi följer i Jesu fotspår i Betlehem, Galileen och Jerusalem och besöker alla platser som är ett måste för förstagångsresenären även Döda havet. Fullständig information, ladda ner folder.
Anmäl dig här.

13-20 mars 2022
En fördjupningsresa för dig som tidigare besökt landet. Besök på bibliska platser på Golan höjden och Västbanken. Vi vandrar i naturen och på berg. Vi klättrar in i några av Qumrangrottorna. Vi går i en tunnel längst västra muren i Jerusalem. Reseledare: Andreas Hultsten, Mia Berggren och Urban Lennartsson, Guide: Sara Yarden.
Fullständig information, ladda ner folder.
Anmäl dig här.

 

Restriktioner och Covid-19

Israel har under den senaste tiden alltmer öppnat upp för utländska resenärer. Den förhandsinformation som vi har fått ta del av säger att landet kommer att lätta på dessa restriktioner ytterligare.

Det som gäller idag är vaccinationspass, fylla i en hälsodeklaration och att man dessutom ska ta PCR-test före avresa och vid ankomst samt får göra ytterligare test om ens senaste vaccination är äldre än sex månader. Krav på munskydd inomhus på muséer och i affärer.

Nu finns den nyupptäckta mutationen, omikron, som kan förändra mycket. Därför är det allra senaste (29/11 2021) att Israel inför två veckors tillfälligt inreseförbud. Israel har under pandemin gjort så här vid flera tillfällen då något oväntat händer i den globala smittspridningen.

Avbokningar och beslut om resa

Som restriktionerna ser ut nu är resorna troligen möjliga. Under december 2021 fattar vi beslut om resorna blir av utifrån de restriktioner som råder då.
Om vi ställer in resan innan årsskiftet, återbetalas samtliga pengar.

Om det efter årskiftet finns hinder för resa p.g.a pandemin t.ex att UD avråder eller inresebestämmelser till Israel, så återbetalas samtliga pengar.

Om det inte finns hinder enligt ovan gäller normala avbokningsregler.

 

För frågor kontakta

Urban Lennartsson, reseledare,
073-656 60 85, urban.lennartsson@bibeln.se

Andreas Hultsten, ledare för Bibeläventyret,
018-18 63 32, andreas.hultsten@bibeln.se

SHARE NOW