Bakgrund

Vi har försökt ha is i magen och hoppats att förutsättningarna för att resa i mars skulle bli bättre. Innan Omikron hade Israel öppnat upp för resande alltmer och vi hade förhandsinformation om ytterligare lättnader i restriktionerna, men så kom Omikron. Vi har följt utvecklingen och försökt avvakta in i det längsta med att fatta beslut. Vi hade kunnat vänta till mellandagarna med beslut men vill ge er ett besked redan nu så ni kan fira jul utan att tänka på detta.

Beslut

Resorna ställs in. Ni som betalat anmälningsavgift får hela beloppet tillbaka. Vi planerar för samma resor redan i höst eller under 2023 och återkommer med mer information. Återbetalningarna görs av Exodusresor.

Vi förstår att en del blir besvikna men hoppas att ni samtidigt är lättade av att beslutet är fattat. Vi önskar er alla en ljus advent och God jul. Så hoppas vi att vi ses 2023 i Jerusalem.

SHARE NOW

Just nu går Svenska Bibelsällskapet, inklusive Bibeläventyret och Bibelbutiken, över till ett nytt register- och gåvosystem. Detta gör bland annat att det kan dröja innan du får din faktura, även om du beställt och fått din vara från Bibelbutiken eller Bibeläventyret.

Dessutom gör systembytet att inbetalningskort med OCR som skickats ut innan september 2021 registreras som gåvor till Bibelsällskapets konto ”Där det bäst behövs”. Om du vill att din gåva ska gå till det ändamål som talongen avser kan du betala in till bankgiro 900-6263 och skriva det önskade ändamålet i meddelandefältet. Tack!

Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter.