Ibland är det roligt att få ge mer än bara pengar, något man själv skapat. Särskilt när det är något mottagaren verkligen behöver.

Inom bibelprojektet Barn får barn i Guatemala är behoven stora av basutrustning för bebisar. Flickorna som ska bli mödrar och ta hand om nya små människor behöver hjälp. De startar sitt föräldraskap helt tomhänta.

Därför erbjuder vi möjligheten att bidra med något du själv vill tillverka. Kravet är att ditt bidrag är barnsäkert, litet, oömt och lättviktigt så att det enkelt går att skicka till Guatemala. Det kan vara en skallra, kofta, body, snuttefilt eller ett par sockor. Det är bara din fantasi och skaparglädje som sätter gränser. Väv gärna in några böner för det barn och den unga mor som nås av din gåva …

Första försändelsen skickas till bibelsällskapet i Guatemala i början av december. Sista försändelsen går i juni 2020. Lotta Ring samlar dina alster och ser till att de kommer fram. Tfn 018-18 63 36. Skicka ditt hantverk till:

Bibelsällskapet, Lotta Ring, Box 1235, 751 42 Uppsala

Läs mer om projektet

Vill du utrusta en “bibelbebis”?

Just nu är 77 flickor inskrivna i bibelsällskapets barnprojekt i Guatemala där minderåriga får hjälp att mentalt och praktiskt klara ett för tidigt föräldraskap.

Flickorna är i dag 12–17 år. En del är havande. Vill du ge av dina händers verk till dessa barn inom bibelprojektet är det lämpligt med storlekar från nyfödd till två år.

Några av flickorna och deras barn:
Rosa, 12 år – Mynor, 4 mån
Yoselin, 13 år – havande
Cleisy, 13 år – Matias, 4 mån
Fernanda, 13 år – Maria, 5 mån
Ruth Daniela, 13 år – flicka, 1 år
Juana, 14 år – havande
Adriana, 14 år – Nena, 6 mån
Mayra, 14 år – flicka, 7 mån
Sharon, 15 år – gosse, 10 mån
Wendy, 16 år – Jeremy, 1 år
Maria, 17 år – gosse, 3 mån

SHARE NOW