Vi skulle vilja tipsa om en film från The Bible Project. De gör snygga och tydliga översikter av Bibelns böcker och olika teman. Deras senaste serie tar upp frågor som ”Vad är Bibeln?”. Tack vare insatser från frivilliga i Sverige finns det svensk text att tillgå via Youtube. Längst ner till höger på filmen finns en liten symbol som ser ut som ett vitt fönster med några rader i, där kan du slå på textningen. Via kugghjulet till höger om den symbolen väljer du sedan språk. Mer filmer går att hitta på Youtube eller via deras hemsida.

SHARE NOW

Under hösten 2021 går Svenska Bibelsällskapet, inklusive Bibeläventyret och Bibelbutiken, över till ett nytt register- och gåvosystem. Detta gör att inbetalningskort med OCR som skickats ut innan september inte längre går att automatiskt läsa in. Därmed registreras dessa som gåvor till Bibelsällskapets konto ”Där det bäst behövs”.

Om du vill att din gåva ska gå till det ändamål som talongen avser, kan du betala in till bankgiro 900-6263 och skriva det önskade ändamålet i meddelandefältet.
Just nu skickar vi inte ut några fakturor utan de kommer när systemet är på plats.
Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter.