• Resor

  Bibelsällskapet arrangerar återkommande resor till Bibelns länder, och denna gång styr vi kosan mot Israel om pandemi och resebestämmelser tillåter!

  Innehållet passar alla kultur- och bibelintresserade, men resan är även inriktad mot att fortbilda instruktörer inom Bibeläventyret, vilket ger ett spännande bibelfokus.

  Resa 2021

  Den 14 – 21 mars 2021 arrangerar Bibelsällskapet en resa till det heliga landet för de som redan varit där en gång. Vi besöker många spännande bibliska platser, som inte hinns med vid ett första besök.

  Höjdpunkter på resan blir några platser på Västbanken, ruinstaden Gamla med sina natursköna omgivningar på Golanhöjden, en dags vandring längs Jesu vandringsstråk nära Genesarets sjö, klättring upp till flera av grottorna som döda havsrullarna hittades i samt tunneln längs västra tempelmuren i Jerusalem. Naturligtvis möter vi några intressanta personligheter och de lokala bibelsällskapen.

  Vi hinner uppleva mer av naturen och åker därför i mars när det blommar och är grönt och skönt, och innan de stora turistströmmarna kommer. Vi rekommenderar starkt resan för dig som besökt landet tidigare, eftersom vi hoppar över allt som är obligatoriskt för förstagångsbesökaren. Vår erfarne reseledare är Urban Lennartsson som assisteras av generalsekreterare Anders Göranzon och Andreas Hultsten, ledare för Bibeläventyret.

  Pris och detaljinformation kommer längre fram när vi vet hur coronaläget är och resevillkor blir förtydligade.

  Vill du intresseanmäla dig redan nu så maila urban.lennartsson@bibeln.se.

  Ladda ner preliminärt program

  För frågor kontakta

  Urban Lennartsson, reseledare,
  073-656 60 85, urban.lennartsson@bibeln.se

  Anders Hultsten, Bibeläventyret,
  018-18 63 32, andreas.hultsten@bibeln.se 

Dagens Bibelord