Internationellt samarbete

Tillsammans med ca 147 bibelsällskap över hela världen arbetar vi på Svenska Bibelsällskapet för att alla människor ska ha en egen bibel och att den ska finnas på ett språk som människor talar och förstår.

Vår samarbetsorganisation är United Bible Societies (UBS) , som samlar de olika nationella bibelsällskapen. Läs gärna mer på UBS webbplats. Alla gåvor som vi får in skickar vi ut via UBS till bibelsällskap över hela världen som arbetar som vi för att göra Bibeln ännu mer känd, spridd och använd.
 
Som insamlingsorganisation tycker vi att det är viktigt att alltid se över våra kostnader så att vårt arbete blir så effektivt som möjligt.

Bibeln har kraft att förändra och utmana. På Bibelsällskapet hör vi ofta berättelser om människor som genom Bibeln har fått ett nytt livsinnehåll. En drogmissbrukare som satt i fängelse i Surinam sade så här när han hade fått en egen bibel:
- Det här en den mest värdefulla gåva jag någonsin har fått och på grund av den har mitt liv förändrats.

Din gåva behövs för att detta viktiga arbete ska kunna fortsätta att utföras. Kontakta oss om du vill att vi ska skicka ett inbetalningskort eller om du vill ha information om autogiro.

Telefon: 018-18 63 30
Fax: 018-18 63 31

Om du vill kan du också ge oss din gåva direkt på pg 90 06 26 -3.