Senaste insamlingsbrevet

Vår julkampanj går till "där det bäst behövs". Vi har flera projekt vi lovat stödja som behöver en sista "påfyllning" för att gå i mål.

Dock är våra tankar väldigt mycket hos våra kollegor i Syrien just nu. Bibelsällskapet har sitt huvudkontor i Aleppo, en svårt krigshärjad stad där vardagen bär med sig ovisshet, skräck och outsäglig stress. Sjukvården har slagits ut och det är brist på förnödenheter. Folk försöker trots allt finna någon sorts normalitet i eländet. Bibelbutiken håller öppet, personalen kämpar på, och man satsar stort inför julen.

Den 6 december fick vi besked om att man lastat en lastbil i Libanon med nytryckt material för vuxna, ungdomar och barn. En bibelordskalender är nydesignad för att trösta syrier i hela landet. Under 2017 stödjer vi ett projekt som ska ge möjligheter till traumabearbetning för familjer i Syrien.

Nu hoppas vi och ber att allt julmaterial kommer fram och att de kyrkliga event som är planerade ska kunna gå av stapeln. Driftiga ungdomar har övat in julspel för barn och flera föreställningar är bokade. Människorna behöver förnyat hopp.

Här kan du läsa det senaste insamlingsbrevet.

Välkommen att stödja bibelarbetet!

Bg 900-62 63
Pg 90 06 26-3

Swish 123 900 62 63

Bibelbutikens gåvofunktion hittar du här om du vill ge en gåva på nätet!